VTO Beton

Ruim 50 jaar uw betrouwbare partner voor al uw betonvraagstukken!


Dit doen wij als een professioneel en enthousiast team met een volledig geautomatiseerde betonmortelcentrale, betonpompen en een ruim opgezet wagenpark. In ons goed uitgeruste laboratorium houden wij de kwaliteit van al onze producten nauwlettend in de gaten, zodat deze altijd voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Wij richten ons met name op woningbouw-, utiliteitsbouw- en infrastructurele projecten op Walcheren en Noord- en Zuid-Beveland.

Diversiteit

De diversiteit aan productmogelijkheden geeft ons ruime mogelijkheden om aan uw vraag te voldoen. Door deze mogelijkheden te combineren met een flexibele logistieke planning kunnen wij alle bouwlocaties op Walcheren en de Bevelanden voorzien van de gewenste betonmortelproducten.

Kennis en ervaring

De vele mogelijkheden aan productsamenstellingen geeft ons de mogelijkheid om de meest complexe vraagstukken op betontechnologisch gebied op te lossen. De vele ontwikkelingen in de betontechnologie en de continu aangescherpte eisen aan de mortels zorgen ervoor dat steeds vaker een beroep wordt gedaan op kennis en ervaring. Wij nemen die adviesfunctie graag op ons en kunnen, in nauw overleg met u, een optimale samenstelling vaststellen.