Actueel

Zusterbedrijf Anker Beton levert innovatieve bijdrage aan duurzame ontwikkeling in Ouddorp

15-3-2024

Ons zusterbedrijf Anker Beton heeft op vrijdag 15 maart beton geleverd voor de bouw van 57 nieuwe appartementen voor Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Deze gasloze en goed geïsoleerde appartementen voldoen aan de norm van Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Dit project markeert een belangrijke stap voorwaarts in duurzaam wonen aan de Nederlandse kust.

Laatste betonstort grootschalig Distributiecentrum in Hulst is een feit

2-2-2024

Ons zusterbedrijf De Hoop Betonmortel heeft vrijdag twee februari het laatste beton voor het indrukwekkende XXL distributiecentrum op bedrijvenpark Hogeweg te Hulst geleverd. Met een totale grootte van circa 118.000 vierkante meter en ruim 1.000 parkeerplaatsen is dit project een mijlpaal voor Zeeuws-Vlaanderen.

Anker Beton: de nieuwe naam voor Betonmortel Grevelingen

3-7-2023

Ons zusterbedrijf Betonmortel Grevelingen gaat vanaf heden verder onder de naam Anker Beton. De overname van de centrale in Zwijndrecht van Cementbouw door ons moederbedrijf en de optimalisatie van de productielocaties, hebben geleid tot deze naamsverandering. Bovendien viert het bedrijf dit jaar haar 55-jarig bestaan en dat maakt het een goed moment om onder een nieuwe naam verder te gaan.

10 sterke feiten over duurzaam beton

 29-3-2023

Beton is al eeuwen hét functionele en veilige bouwmateriaal dat onze wereld vormgeeft. Naast de praktische eigenschappen is beton ook een slimme keus vanwege een hoge duurzaamheid.

Een krachtig gesprek met ‘Lady Trucker’ Anita

8-3-2023

Onze collega Anita van zusteronderneming Betoncentrale Haringman werd onlangs geïnterviewd door Mana bedrijfswagens uit Goes.