Actueel

Anker Beton: de nieuwe naam voor Betonmortel Grevelingen

3-7-2023

Ons zusterbedrijf Betonmortel Grevelingen gaat vanaf heden verder onder de naam Anker Beton. De overname van de centrale in Zwijndrecht van Cementbouw door ons moederbedrijf en de optimalisatie van de productielocaties, hebben geleid tot deze naamsverandering. Bovendien viert het bedrijf dit jaar haar 55-jarig bestaan en dat maakt het een goed moment om onder een nieuwe naam verder te gaan.

10 sterke feiten over duurzaam beton

 29-3-2023

Beton is al eeuwen hét functionele en veilige bouwmateriaal dat onze wereld vormgeeft. Naast de praktische eigenschappen is beton ook een slimme keus vanwege een hoge duurzaamheid.

Een krachtig gesprek met ‘Lady Trucker’ Anita

8-3-2023

Onze collega Anita van zusteronderneming Betoncentrale Haringman werd onlangs geïnterviewd door Mana bedrijfswagens uit Goes.

Alle betonmortelcentrales De Hoop Terneuzen CSC gecertificeerd

22-11-2021

Namens SGS overhandigde Jeroen Pos de certificaten op 17 november 2021 aan de bedrijfsleiders van de betonmortelcentrales van De Hoop Terneuzen. Robert Roks nam namens VTO het certificaat in ontvangst. Bekijk hier de video.

11-09-2020

Het is onze visie om te bouwen aan een duurzame, veilige, duurzame en comfortabele toekomst. Met het CSC-certificaat wordt aangetoond dat er gewerkt op een milieuvriendelijke, duurzame en verantwoorde manier bij de productie van betonmortel.